Födelsedag + Resa + KPOP = ?

The KPOP 30 Day's Challenge: Jag tror jag kommer överge utmaningen. Det är bättre att ha andra inlägg än bara KPOP låtar. Kommer fortsätta uppdatera om KPOP låtar men inte på samma sätt. Listan blev bara repetitiv och tråkig båda för er och mig. Resa:
Jag ska försöka uppdatera när jag åker till Paris men jag är inte så säker på att jag kan. Det kanske kommer upp 1 eller 2 inlägg, vi får helt enkelt se hur det blir med wi-fi där. :)
Något jag är säker på är att jag kommer ta massor med bilder! Kommer såklart lägga upp bilderna när jag kommer tillbaka om jag inte kan där borta. :) Jag kan ta och berätta i ett annat inlägg om hur resan ska gå till och vart vi ska ska! Åhh, det kommer bli så otroligt kul!! :) Födelsedag: Gud vad jag ser fram imot måndag, då ska jag ha en liten "get together" med mina kompisar. Det kommer bli en middagsbjudning / födelsedagsfest. Åhhhhh, vad kul det kommer bli! Några av mina närmaste vänner kommer och det hela kommer bli sjukt roligt! Vi har planerat (haha, jag vet!) lite roliga lekar som sanning och konsekvens m.m Det kommer komma upp bilder och så efter festen! :)
Infogar lite bilder från instagram.

Likes

Comments