Day 1 - Your Favorite Kpop Guy Group

OH MAH GUD! Jag får skriva om U-KISS igen!! :D Jag har skrivit om U-KISS tre gånger tidigare. Första gången så skrev jag om deras låt Stop Girl + lite av min kpop historia. Andra gången var när gruppen släppte Standing Still och den senaste gången var när jag skrev om dera sub-unit u-BEAT.
Övre raden; från vänser till höger: Alexander, Kiseop och Kevin. Nedre raden: vänster till höger: Dongho, Eli, Kibum och Soohyun. Det är så här gruppen såg ut; till och med 0330 Den här gången tänkte jag länka mina favorit låtar från dem. Alla kommer inte ha musik video. Först ut är ManManHaNi titel på låten översätts till I am that easy? Vilket inte är deras första låt men det var låten som fick mig att fastna för gruppen. :) I denna video så ingår två ex medlemar. Alexander (2.56) och Kibum (3.12)
Andra låten är Bingeul Bingeul (även här är Alexander och Kibum med)
Från vänster till höger; AJ, Hoon, Dongho, Soohyun, Eli, Kevin och Kiseop Sen så kommer deras låt 0330, nu har Alexander och Kibum "lämnat" gruppen och AJ och Hoon har joinat.
Sen så har vi en till låt som har gått non-stop på min telefon. Tick Tack heter låten och här sjunger de på japanska. :)
Neverland är verkligen en jag låt. Den har beatet jag älskar! <3
  • Music

Likes

Comments